Αισιοδοξία υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά την νίκη στη Λάρισα, την πρώτη φετινή εκτός έδρας, αλλά οι «πράσινοι» κρατούν χαμηλά την μπάλα ενόψει της συνέχειας. Πολύ δύσκολα πάντως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κόψει το νήμα στην 5η θέση, εξαιτίας του δύσκολου προγράμματος που έχει. 
Ταυτόχρονα επικρατεί κίτρινος πυρετός στον Παναθηναϊκό μετά τις τετέσσερις κίτρινες που δέχθηκαν οι παίκτες του Ουζουνίδη στην Λάρισα και για τους δύο από αυτούς υπάρχει θέμα. Συγκεκριμένα, την κάρτα του Στυλιάρα είδαν οι Κουλιμπαλί, Τζανδάρης, αλλά και οι Κάτσε –Βλαχοδήμος. Οι δύο τελευταίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να εκτίσουν στην επόμενη τετράδα αγώνων. 
Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το διάστημα παίζει με Λαμία(εντός), Ολυμπιακό(εκτός), Αστέρα(εντός) και ΑΕΚ (εκτός). Πλέον ο Ουζουνίδης καλείται να αποφασίσει σε ποια από αυτά τα παιχνίδια θα στερηθεί τους βασικούς Βλαχοδήμο και Κάτσε.
Να σημειώσουμε πώς ο Κάτσε δέχθηκε μια αγκωνιά από τον Γουάλας, έγινε αλλαγή και του έγιναν οχτώ ράμματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.