Ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι, στην καθιερωμένη συνέντευξη τυπου, αναγέρθηκε στις επόμενες αγωνιστικές υτποχρεώσεις της ομάδας του, αλλά και στην βελτίωση του Ουσίκοφ. Δήλωσε μεταξύ αλλων: «Ο Φεβρουάριος είναι ένα δύσκολος μήνας γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια που πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ημασταν συγκεντρωμένοι, ωστόσο κάναμε κάποια λάθη που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα μας, ωστόσο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Οσο για τον Ουσίκοφ τονισε: "Είναι λίγες οι εβδομάδες που παίζουν μαζί, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκουν τη συνεργασία που θέλει ο Βάλκιερς, όχι μόνο με τον Ουσίκοφ, αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες. Περιμένουμε από τον ίδιο να αποδείξει αυτά που αξίζει, ώστε να βρεθούν στο επίπεδο που θέλουμε».
Από την πλευρά του ο Κάσσανδρος Στίγγας, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Δικέφαλο τονίζοντας: «Ο Εθνικός Πειραιώς είναι μια μαχητική ομάδα που έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε πολλές έδρες. Κάναμε στην αρχή κάποια λάθη, αλλά συγκεντρωθήκαμε και πήραμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν για την δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε, καθώς αναμένονται δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός με αυτόν που υπήρξα εγώ τα προηγούμενα χρόνια. Έχει κάνει μεγάλα βήματα σαν σύλλογος σαν ομάδα και σαν επίπεδο. Με το που ήρθε η πρόταση, πιστεύω κάθε Έλληνας θα χαιρόταν στη θέση μου. Κάθε αθλητής που παίζει σε αυτήν την ομάδα είναι επίλεκτος τόσο από την Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περίμενε ένα μεγαλύτερο όνομα για να βοηθήσει σε Ελλάδας και Ευρώπη, αλλά εγώ θα δώσω το 110% για να πάει ο ΠΑΟΚ εκεί που στοχεύει, δηλαδή στην κορυφή»