Με τον Όγκνιεν Βράνιες να προπονείται κανονικά χθες, όπως και αναμενόταν εξάλλου και να τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης με τη Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Εκτός από το παιχνίδι με τους Ουκρανούς θα είναι οι Κονέ και Λόπες, καθώς αμφότεροι ακολούθησαν και χθες θεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19.30 και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Στο μεταξύ το γήπεδο αναμένεται την Πέμπτη να ειναι σχεδον γεμάτο για την μεγάλη μάχη της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του Europa League.
Η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα στον κόσμο να ωθήσει τους παίκτες στην πρόκριση, δείχνοντας και τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο. Το μήνυμα της ΠΑΕ αναφέρει:
«Την Πέμπτη γεμίζουμε το Ολυμπιακό Στάδιο, σπρώχνουμε την ομάδα μας στη μεγάλη πρόκριση, αλλά με απόλυτο σεβασμό στη φιλοξενούμενη ομάδα της Ντιναμό Κιέβου, στις αξίες της UEFA και στις αυστηρές διατάξεις του πειθαρχικού της κανονισμού. Τους φιλάθλους μας περιμένει ένα ακόμα μπράβο από τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, όπως σε ολόκληρη τη μέχρι σήμερα ευρωπαϊκή μας πορεία».