[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φιλανθρωπική Παράσταση για τα παιδιά του "Αγίου Στυλιανού"


  
Οι Εθελοντές του ΣΦΕ μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το θεατρικό έργο, «Πάρτυ γενεθλίων….Παραμύθια» επιστρέφουν ανανεωμένοι με νέες παραστάσεις στο Πολιτιστικό Θέατρο Θέρμης. Σας καλούν  το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 19.00 το απόγευμα. Οι Θεατές θα δουν δύο απολαυστικές παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας μας.
Πάρτυ γενεθλίων? ... παραμύθια
 Ένα γηροκομείο...
Άνθρωποι που διεκδικούν την ζωή τους πίσω.
Άνθρωποι διαφορετικοί με ένα κοινό σκοπό... μια αποστολή... και ένα πάρτυ γενεθλίων; ... και τα παραμύθια που χωράνε;
 Ένα παραμύθι η ζωή μας με έρωτες, δράκους και όμορφο τέλος...όχι πάντα.
Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

  Για τους εθελοντές του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών “Άγιος Στυλιανός» Κική, Δήμητρα, Μαριάννα, Κλειώ, Τζένη, Νίκο, Φανή, Θάνο, Τζένη, Μαρία, τα απογεύματα της Κυριακής εδώ και ένα χρόνο, ήταν μια ευκαιρία για ομαδική ψυχοθεραπεία.... με ένα και μόνο σκοπό, το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης για την οικονομική ενίσχυση του Βρεφοκομείου  “Άγιος Στυλιανός”.

  Σας περιμένουμε  όλους στις 2 παραστάσεις που θα δοθούν από τους εθελοντές του Θεατρικού Εργαστηρίου του συλλόγου μας στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

  Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του βρεφοκομείου και των αναδόχων οικογενειών. Σκηνοθέτης  Άννα Γιαννακίδου. Κείμενο: Με οδηγό γνωστά "πειραγμένα" παραμύθια η ομάδα αυτοσχεδιάζει.. και διασκεδάζει.

Εισιτήριο: Ελεύθερη συνεισφορά


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]