Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στις 7.30 στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Το πρώτο παιχνίδι είχε τελειώσει 0-0.

Αγωνιστικά ο Μάρκο Λιβάγια μοιάζει σχεδόν απίθανο να καταφέρει να προλάβει να είναι έτοιμος καθώς δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα, όποτε με μόλις μια θεραπεία την Τρίτη δεν μπορεί να παίξει. Από την άλλη ο Χιμένεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να σεβαστούν τον Ολυμπιακό, να προσέξουν την αντίδραση που θα βγάλει ο αντίπαλος αλλά και να πάρουν μια νίκη που θα αφιερώσουν στον κόσμο "Θα σας δώσω για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια για τη νίκη σας και για την ψυχή που βγάλατε.
Αλλά τώρα θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Είμαστε χαρούμενοι αλλά αυτή την χαρά θα πρέπει και να διαχειριστούμε και κυρίως να την ξεχάσουμε διότι έχουμε την ρεβάνς του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα βγάλει αντίδραση. Θυμηθείτε πως πέρυσι στο ίδιο ματς, προκριθήκαμε αλλά είχαμε χάσει. Πρέπει να τον σεβαστούμε τον αντίπαλο και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είδατε πόσο πολύ χάρηκε ο κόσμος από τη νίκη που κάναμε χθες. Πάμε να κερδίσουμε και την Τετάρτη για να τους αφιερώσουμε τη νίκη"