[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τραγωδία στον Έβρο: Νεκρά τρία παιδιά που περνούσαν τα σύνορα
Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους τη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον ποταμό Έβρο, με τρία προσφυγόπουλα να βρίσκουν τραγικό θάνατο στην προσπάθεια τους να περάσουν στην Ελλάδα.


Το πλοιάριο που τους μετέφερε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ανετράπη με αποτέλεσμα δύο παιδιά 4 ετών κι ένα λίγο μεγαλύτερο, 12 ετών, να ανασυρθούν νεκρά. Τα τρία άψυχα παιδικά κορμάκια ξεβράστηκαν στις τουρκικές ακτές του φυσικού συνόρου που χωρίζει τις δύο χώρες. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται, με τις πιθανότητες να εντοπιστούν ζωντανοί να έχουν μειωθεί αισθητά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πλοιάριο ξεκίνησε την πορεία του από την Τουρκία με σκοπό να περάσει παράνομα στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος της τουρκικής οργάνωσης αντιμετώπισης καταστροφών και εκτάκτων περιστατικών, υποστήριξε πως το πλοιάριο είχε μπει στα ελληνικά ύδατα όταν ανατράπηκε. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]