Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά όσων παρακολουθήσουν από τις κερκίδες της Τούμπας τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ζητούν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους.
«Περιμένουμε από την ομάδα να σταθεί στο ύψος της και να τους θυμίσει την επί 21 ετών αγαπημένη τους συνήθεια. Το πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει την Κυριακή. Στον αγώνα με το χανούμι πρέπει να είμαστε όλοι παρών και θα είμαστε», αναφέρει –μεταξύ άλλων- η σχετική ανακοίνωση η οποία συνεχίζει:

«Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ να προστατεύσει την ομάδα και να περιφρουρήσει το γήπεδο. Η ομάδα δεν πρέπει να τιμωρηθεί και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να προκαλέσει την τιμωρία της θα αντιμετωπιστεί σαν προβοκάτορας και θα δεχτεί τις συνέπειες.

ΥΓ1. Το άναμα των πυρσών αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

ΥΓ2. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το νόμο που απαγορεύει τις μετακινήσεις και το άναμα των πυρσών. Ακόμα περιμένουμε την επίσημη θέση και τις επίσημες ενέργειες της ΠΑΕ για την κατάργηση των συγκεκριμένων αποφάσεων.

ΥΓ3. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του double αλλα αυτό δεν πρόκειται να μας κάνει να αλλάξουμε ή να υποχωρήσουμε στα οπαδικά μας πιστεύω και αξίες.

ΥΓ4. Ευχόμαστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην ξαναβγάλει ανακοίνωση που να αποτρέπει τον κόσμο να ακολουθήσει την ομάδα. Επόμενη στάση Τρίπολη», καταλήγει...

Σχόλια