Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι για τους μικρούς φίλους της ΕΛΕΠΑΠ και brunch για όλη την οικογένεια στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace γέμισε ξαφνικά με νεράιδες, Ζορό, αστροναύτες, λύκους, σεφ, αστυνόμους, κοκκινοσκουφίτσες, κεραυνούς, πριγκίπισσες του χιονιού, κλόουν και κυρίως με παιδικές χαρούμενες φωνές και γέλια!


Οι μικροί καρναβαλιστές φόρεσαν τις μαγικές στολές τους και διασκέδασαν στο πιο κεφάτο αποκριάτικο ξεφάντωμα! Ένας γκαφατζής επιστήμονας και ένας μαθητευόμενος μάγος συναγωνίστηκαν για τα πιο πετυχημένα μαγικά κόλπα και πειράματα και φυσικά χρειάστηκαν τη βοήθειά τους. Περιπλανήθηκαν στο μαγεμένο δάσος και γνώρισαν από κοντά το δένδρο που μιλάει... και χόρεψαν στους ρυθμούς του ξεβιδωμένου DJ! Η πασαρέλα για το "your costume rocks" στήθηκε και πλούσια δώρα περίμεναν τους νικητές. Πολύχρωμες κονκάρδες και άλλες χειροτεχνίες φτιάχτηκαν με μαγικό τρόπο για να τις πάρουν μαζί τους και να θυμούνται αυτή την τέλεια ημέρα. Ο πλούσιος μπουφές συμπλήρωσε το σκηνικό και έτσι μικροί, μεγάλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις!


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Mercedes Benz Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Μασούτης, Ιωνική Σφολιάτα, VIVIFY the beauty lab, ΠΛΑΤΩΝ διαγνωστικά εργαστήρια, MLS, ZONIOY perfume creators, Υφαντίδης, Μακεδονικός Χαλβάς, dj Νίκος Χατζηιωαννίδης, KYANA professional hair products, Ανέμη παιχνίδια & lunapark amletino.