[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αντικατάσταση Νίμιτς ζητά μέσω Twitter ο Τζιτζικώστας


Την απομάκρυνση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, από τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων ζητά εκ νέου ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.


Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο κ. Τζιτζικώστας καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει από τον ΟΗΕ την αντικατάσταση του κ. Νίμιτς, μετά τις νέες δηλώσεις του τελευταίου για το θέμα της "μακεδονικής" ταυτότητας.

"Μετά και τις νέες προκλητικές δηλώσεις Νίμιτς, είναι μονόδρομος για την κυβέρνηση να ζητήσει από τον ΟΗΕ την αντικατάστασή του! Εκτός αν όντως η κυβέρνηση δεν ζήτησε ποτέ την αλλαγή ταυτότητας και γλώσσας των Σκοπίων, οπότε το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο..." αναφέρει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]