[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το μεγαλύτερο σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στη Θεσσαλονίκη!Μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας θα δώσουν πολίτες κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα οι νέοι της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή τους στο Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» (Περίπτερο 8, 2ος όροφος, ΔΕΘ), την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα.


Οι μέχρι τώρα μεγάλη συμμετοχή  δείχνει ότι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και οι 4 αίθουσες του συνεδριακού κέντρου θα είναι ασφυκτικά γεμάτες από πολίτες που θα μάθουν τεχνικές και δεξιότητες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό τους που έχει υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Μάλιστα η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, με κύριο γνώμονα την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών καθώς και την προώθηση της μεγάλης αυτής κοινωνικής δράσης προχώρησε σε πρόσθετη ενημέρωση των πολιτών το Σαββατοκύριακο που πέρασε τόσο με την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και αφισών ενώ χτες το μεσημέρι της Δευτέρας με αερόστατο στο κέντρο της πόλης, ανάδειξε το κεντρικό μήνυμα του σεμιναρίου «ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ».

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και οι εμπλεκόμενοι φορείς (Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και ο Οργανισμός Kids Save Lives) παροτρύνουν τους πολίτες να συμμετάσχουν σε ένα σεμινάριο απολύτως χρήσιμο για κάθε άνθρωπο, μιας και οι καρδιακές ανακοπές στην Ελλάδα είναι καθημερινό φαινόμενο. 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν το σεμινάριο και να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email: seminarthessaloniki@gmail.com (αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και ιδιότητα).

Είναι πλέον βέβαιο ότι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 5μ.μ., η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]