Δυο νεαρές “συνοδοί”, που έκλειναν ραντεβού με πελάτες μέσω Ίντερνετ, συνελήφθησαν από αστυνομικούς Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Οι δυο αλλοδαπές κοπέλες, ηλικίας 21 και 34 ετών, έκλεισαν ραντεβού με “πελάτες” μέσω Ίντερνετ. Ο προορισμός τους ήταν το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Στο ραντεβού για… κάθε γούστο πήτε την 34χρονη 49χρονος Έλληνας, με το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητό του. Μόνον που οι “πελάτες”, ήταν… αστυνομικοί.

Με το που παραδόθηκαν τα χρήματα, άλλοι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα δωμάτια και οι δυο νεαρές συνελήφθησαν. Επίσης συνελήφθη και ο 49χρονος.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων από κοινού, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.570 ευρώ (οι εισπράξεις από τα ερωτικά ραντεβού που είχαν προηγηθεί), τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους και πακέτο καρτοσύνδεσης.


Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Καθώς τα αδικήματα που βαραίνουν τις δύο κοπέλες είναι πταίσματα, αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή του εισαγγελέα.