[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

44 παραβιάσεις σε μία μέρα από τα τουρκικά αεροσκάφη


Νέο μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο. 


Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, σήμερα επτά αεροσκάφη (ένας σχηματισμός αποτελούμενος από δύο F-16 και δύο F-4, ένα ακόμη ζεύγος F-16 και ένα ελικόπτερο), προχώρησαν συνολικά σε 44 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στις περιοχές του Βορειοανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, καθώς και σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών.

Τέσσερα από τα αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

Έξι από τις παραπάνω 44 παραβιάσεις ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν το ζεύγος των F-4 του σχηματισμού στις 14:27 πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους στα 19.000 πόδια και το ζεύγος των F-16 του σχηματισμού στις 14:30 πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους στα 20.000 πόδια, στις 14:32 πάνω από το Αγαθονήσι στα 20.000 πόδια και στις 14:35 πάνω από το Αγαθονήσι στα 23.000 πόδια.

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]