Την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στο Παλατάκι την ομάδα της Νίκης Αιγινίου, στην 2η αγωνιστική της Β’ φάσης της διοργάνωσης.
To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00 και ο Νταιέλε Ρίτσι σκοπεύει να μην πιέσει τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν φορτωθεί πολλά παιχνίδια, αλλά και αυτούς που κουβαλούν ενοχλήσεις, όπως οι Βαλκίερς και Σαφράνοβιτς.
Η εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή Χαλκίδας για το πρωτάθλημα, τόνωσε ακόμη περισσότερο ψυχολογικά τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην διεκδίκηση του τροπαίου. Ο Χάρης Σακόγλου, μιλώντας για το ματς αυτό σημείωσε: "Θέλουμε μόνο την νίκη - πρόκριση για να διεκδικήσουμε το κύπελλο, που είναι ένας από τους στόχους μας.
Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, βελτιώνεται και πιστεύω πώς μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Θέλουμε την βοήθεια των οπαδών μας, ξέρουμε όλοι την δυναμική τους, και θέλω να τονίζω πως η ομάδα γίνεται καλύτερη όσο περνούν οι αγώνες και οι παίκτες που ήρθαν στις μεταγραφές δένονται περισσότερο με την ομάδα"