Ασυγκράτητος ο ΠΑΟΚ, δέχτηκε στην Τούμπα τον Λεβαδειακό για το ποδαρικό του 2018 και τον φιλοδώρησε με... πεντάρα! Πέτυχε τη μεγαλύτερή του νίκη επί των Βοιωτών, στην ιστορία της Α Κατηγορίας.


Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος και στα 90' του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν με αξιώσεις μόλις στα 10' τελευταία του α μέρους, με το σκορ ήδη στο 1-0. Από εκεί κι έπειτα εξαφανίστηκαν από το γήπεδο, με τον Δικέφαλο να κάνει περίπατο στο β μέρος και να πετυχαίνει 3 γκολ σε 15' !

Με ηγέτη τον Πέλκα, ο ΠΑΟΚ έβγαινε σχετικά εύκολα στην επίθεση και με τους επιθετικούς σε μεγάλα κέφια έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Ένα γκολ πέτυχε ο Μάτος (που άνοιξε και το σκορ), δυο ο Πρίγιοβιτς(το ένα -5ο- με πέναλτι) κι άλλα τόσα ο Κάμπος.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, όμως την ορμή του ΠΑΟΚ διέκοψε η αλλαγή... βοηθού διαιτητή! Ο Φωτόπουλος έπαθε κράμπα και τον αντικατέστησε, καταχειροκροτούμενος, ο Κιοτζένης κι από εκεί κι έπειτα έπεσε ο ρυθμός των γηπεδούχων... 

H ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 18΄Μάτος, 48', 59΄Κάμπος, 57', 89΄ Πρίγιοβιτς
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών) 4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Κίτρινες: 25΄ Νιάς, 37΄Τσαμπούρης, 75΄Μπελγκαζουανί
Κόκκινες: 90΄+4΄ Τσαμπούρης
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (46΄Τσίμιροτ), Κάμπος, Πέλκας (77΄Κουλούρης), Λημνιός (64΄Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέου, Φρανσίσκο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (58΄Μπελγκαζουανί), Νιάς (64' Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.