Έτοιμοι και σήμερα να διαβάσουμε κάποια από τα ματς της αγωνιστικής. Το περασμένο Σάββατο, βγάλαμε την ισοπαλία του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, αλλά το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ έμεινε στο Χ και εμείς εκτός δελτίου.
Σε αυτή την αγωνιστική θεωρώ πώς η έδρα θα παίξει τον ρόλο της.


KΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1

Μέ νέο προπονητή η γηπεδούχος ομάδας, που έχασε από τον Παναθηναϊκό μεν, αλλά κάθε αλλαγή φέρνει νέα αισιοδοξία στην ομάδα. Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι έμπειρος προπονητής και θα προσθέσει μια διαφορετική φιλοσοφία στους παίκτες του. Πιστεύω πώς το ματς δεν μπορεί να φύγει από τον 1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΛΑΡΙΣΑ 1

Όσο απρόοπτη και αν ειναι η Λάρισα, που ικανή για τα πάντα, η διαφορά κλάσης του Ατρομήτου θα παίξει ρόλο. Τον είδαμε στην Τούμπα που ακόμη και χωρίς Ουάρντα, ήταν πάρα πολύ καλός. Λογικά θα ξεσπάσει στους Λαρισαίους, μια που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της κορυφής.


 ΞΑΝΘΗ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1

Η ακριτική ομάδα σκοπεύει ψηλά, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι και φόβητρο. Έχει δείξει άλλωστε ότι εντός έδρας με τέτοιου βεληνεκούς ομάδες, όπως ο Λεβαδειακός δεν έχει προβλήματα. Θα την εμπιστευτούμε.
 

ΣΣ1

Θα εμπιστευτούμε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό, που εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως  θα κερδίσουν σε Αγρίνιο και Τρίπολη.

ΣΣ2

Ο Παναθηναϊκός έχει σωρεία προβλημάτων, ο Ουζουνίδης είναι χολωμένος, αλλά η φανέλα του μπορεί να παίξει ρόλο κόντρα στον Απόλλωνα. Πιστεύω πώς το ματς θα κλείσει στην ισοπαλία

ΣΣ3

Ο Πανιώνιος είναι ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα οπότε κόντρα στον αξιόμαχο ΠΑΣ, μπορεί να κλείσει στο Χ.