[Εκλογές][bsummary]

Εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗΥπόθεση απάτης και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασε η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, ένας 38χρονος ο οποίος συνελήφθη, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2016 ως τον Οκτώβριο του 2017, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και με το πρόσχημα βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, εξαπατούσε ηλικιωμένους, από τους οποίους κατάφερε να αρπάξει συνολικά το ποσό των 28.000 ευρώ και αντικείμενα αξίας 9.600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τακτική του ακούγεται απίστευτη, αλλά αποδείχτηκε αποδοτική (για τον ίδιο): Ζητούσε, από τους ηλικιωμένους, να συγκεντρώσουν χρυσαφικά και χρήματα μέσα σε μια... πετσέτα, να τα κρατήσουν όσο εκείνος θα πραγματοποιούσε (υποτίθεται) ηλεκτρική εκκένωση για να μη... λιώσουν κι έτσι κατάφερνε να αρπάξει τα χρυσαφικά και τα χρήματα!

Ο 38χρονος έχει συλληφθεί για παρόμοια περίπτωση και ήδη κρατείται ως την δίκη του, καθώς έχει κριθεί πως είναι ύποπτος για την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων.

Η έρευνα των αστυνομικών αρχών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει εμπλοκή και άλλων δραστών και σε παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]