Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες και ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία για πρώτη φορά το 2018 βρίσκεται ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε. Ο Βέλγος μέσος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για περίπου έναν μήνα και του στέρησε τη συμμετοχή στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος και τα δύο του Κυπέλλου. Έτσι είναι στους 21 παίκτες που επελέγησαν στην αποστολή και η οποία αποτελείται απο τους:
Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.
Αντίθετα, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και στόχος είναι να επανέλθει για το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή. Εκτός έμεινε και ο Μεντί Καρσελά, που προπονείται εδώ και αρκετές μέρες με την υπόλοιπη ομάδα.