Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη και οι προπονήσεις δίνουν απαντήσεις σε θέματα παικτών που ταλαιπωρούν τον κόουτς.
Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αν και ο ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα.
Από την πλευρά του, ο Οτζίτζα Οφόε δείχνει καλύτερα και μένει να φανεί αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Όλα αυτά τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή όταν και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.
Τέλος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ολυμπιακός. Το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι υπάλληλοι των πρωταθλητών Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μέσα σε εορταστικό κλίμα τίμησαν τις παραδόσεις. Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι Ένγκελς, Πάρντο, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης και ο Ρομπέρτο Περάλ, που εργάζεται χρόνια στους ερυθρολεύκους. Τέλος χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς, που εγραψε στο Instagram: «Μια καλή εμφάνιση της ομάδας και μια σημαντική νίκη πρωταθλήματος για εμάς απόψε, μπροστά στους σπουδαίους οπαδούς μας στο Καραϊσκάκη»