[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέος πρόεδρος στην Ελληνική Λέσχη ΤαχυπλοΐαςΑναδιάρθωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας. Ο Παύλος Χριστόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Λέσχης παίρνοντας την θέση του Παντελή Πολίτη που συνεχίζει πλέον από την θέση του Αντιπροέδρου. 


«Όλοι μαζί είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε μια νέα Λέσχη και ένα νέο Πρωτάθλημα, με πολλές καινοτομίες που σύντομα θα τις γνωστοποιήσουμε στα μέλη μας», δήλωσε ο 27χρονος νέος πρόεδρος Παύλος Χριστόπουλος. 

Ο απερχόμενος Παντελής Πολίτης συμπλήρωσε από την πλευρά του «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για να επαναφέρουμε το άθλημά σας εκεί που έπρεπε. Θέλουμε όλοι μαζί να κάνουμε μεγάλα και σημαντικά βήματα μέσα στο 2018». 

Η νέα σύνθεση του 5αμελή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας:

Παύλος Χριστόπουλος – Πρόεδρος
Παντελής Πολίτης – Αντιπρόεδρος
Πέτρος Τερκεσίδης – Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Καραγιαννόπουλος – Ταμίας 
Σπύρος Χατζημιχάλης – Μέλος 

Η νέα αγωνιστική χρονιά για τα τζετ σκι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski 2018 θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα (ημερομηνίες και τοποθεσίες) θα ανακοινωθούν το δεύτερο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου.  

Στην φωτογραφία από αριστερά οι Σπύρος Χατζημιχάλης, Παύλος Χριστόπουλος, Πέτρος Τερκεσίδης, Παντελής Πολίτης, Χρήστος. Καραγιαννόπουλος, Παύλος Χατζηκυριακού (πρώην ταμίας). 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]