Οι εξελίξεις αναφορικά με την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα τον Ιανουάριο, καθώς στον Παναθηναϊκό περιμένουν προτάσεις έως και τρία εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή αμυντικό χαφ!
Ο ποδοσφαιριστης βέβαια, ανήκει στην κατηγορία παικτών, που στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να είναι οι τελευταίοι που θα τεθεί θέμα να πουληθούν. Ο 24χρονος, άλλωστε, είναι ένα από τα πιο σημαντικά «εργαλεία» που έχει στα χέρια του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη φετινή, πολύ δύσκολη σεζόν. Από την άλλη, όμως, οι προτεραιότητες και τα «θέλω» αλλάζουν, όπως κυλούν τα πράγματα, αφού ο Κουρμπέλης, είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, αν υπάρξει πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού.
Ήδη, τον αρχηγό του Παναθηναϊκού έχουν στο «στόχαστρο» τους αρκετές ομάδας της Ευρώπης και, δεδομένα, αν επιχειρήσει κάποια να τον αποκτήσει, θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα, δηλαδή, που θα έδιναν πολύ μεγάλη «ανάσα» στον Παναθηναϊκό.
Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, και αναμένεται να γίνουν κάποιες επαφές, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξουν πιο σημαντικές εξελίξεις…
Τέλος είναι οριστική πλέον η απόφαση να διακοπεί ο δανεισμός του νεαρού Καμπέσα που επιστρέφει στην Αταλάντα, έπειτα από πέντε μήνες παρουσίας στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης από τον Ισημερινό αποκτήθηκε αρχές Αυγούστου, αλλά λόγω της δύσκολης κατάστασης που υπάρχει στον σύλλογο κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να μην συνεχίσει στους «πράσινους».