Και ξαφνικά νέος πονοκέφαλος στον Παναθηναικό, καθώς η πλευρά του Λούκας Βιγιαφάνιες ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Ο ατζέντης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι στην Αθήνα και αναμένεται να έχει ραντεβού, πιθανότατα με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, για το μέλλον του πελάτη του. Είναι άγνωστο αν θα τεθεί ζήτημα αποχώρησής του, θα κατατεθεί αίτημα για μεταγραφή ή απλώς θα υπάρξει κάποια γενικότερη συζήτηση για το μέλλον της συνεργασίας. Το συμβόλαιο του 26χρονου άσου λήγει το 2019, αλλά όπως και άλλοι παίκτες της ομάδας λόγω των οικονομικών δυσκολιών στην ΠΑΕ είναι προβληματισμένος για το μέλλον.Στο μεταξύ ευχάριστα νέα προέκυψαν με τον Τζανδάρη που όπως αποδείχτηκε δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον νεαρό μέσο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο σαββατιάτικο ματς και το μόνο που δεν ήθελε, ήταν να τον στερηθεί τώρα που βρίσκει τα πατήματα του και αποτελεί σταθερή αξία στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, ο Τζανδάρης είναι καλά και θα παίξει κανονικά το ερχόμενο Σάββατο στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή και ο Αυλωνίτης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Τέλος τα ονόματα των Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη έπεσαν στο τραπέζι ως έμψυχα ανταλλάγματα από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μολέδο και παρά το ναυάγιο της μεταγραφής του Βραζιλιάνου στον «δικέφαλο του Βορρά», θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, οι παίκτες έχουν συμφωνήσει και θα προχωρήσει και το τυπικό πλέον για να συνεχίσουν στους «πράσινους», ενώ αναμένονται στην Αθήνα σήμερα για ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. Ο Μυστακίδης θα δοθεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο Κωνσταντινίδης ως ελεύθερος, ενώ μάλλον δρομολογείται τελικά και ο δανεισμός του Κάτσε στο «τριφύλλι».