Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει ο Παναθηναϊκός απο το ματς με τον Πλατανιά και κοιτάει την συνέχεια του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων του. Η προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε χωρίς τους Λουντ και Κολοβέτσιο που απουσίαζαν. Ο Φινλανδός, είχε ζαλάδες μετά από σύγκρουση με αντίπαλο στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ ο Κολοβέτσιος ταλαιπωρείται από τροφική δηλητηρίαση. Εκτός από τους Λουντ και Κολοβέτσιο, απουσίαζε ο Λουτσιάνο που είναι στη Βραζιλία, ενώ θεραπεία έκανε ο Μουνιέ που έχει αιμάτωμα.
Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο. Στο μεταξύ δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο.
Κι αυτό καθώς το αποτέλεσμα των συζητήσεων στη νέα συνάντηση με τον δικηγόρο της Ιντερνασιονάλ, έδειξε ότι οι δυο πλευρές δε βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε ότι ο Μολέδο έχει υπογράψει προσύμφωνο και έχει δώσει τα χέρια με την Ιντερνασιονάλ για τριετές συμβόλαιο. Η επιθυμία του Βραζιλιάνου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, με την ομάδα να του προσφέρει «καθαρά» περίπου 450.000 ευρώ ετησίως. Στη νέα συζήτηση του Παναθηναϊκού με τον νομικό τον νομικό εκπρόσωπο της Ιντερνασιονάλ, έγινε γνωστό ότι οι Βραζιλιάνοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα για τον ποδοσφαιριστή.