Ο Ολυμπιακός στρέφεται από σήμερα στις επόμενες δυο μεγάλες αναμετρήσεις του με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αφήνοντας πίσω του το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Μπροστά του υπάρχει τόσο ο αγώνας κυπέλλου, όσο και ο αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Και τα δυο είναι σημαντικά ματς και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τα παιχνίδια αυτά.
Μάλιστα ο Μπιόρν Ένγκελς.με ανάρτηση του στα social media εκανε λόγο για τα ματς αυτά αλλά και για το ματς της Τρίπολης σημειώνοντας: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά δύο μεγάλα παιχνίδια έρχονται τώρα». Φυσικά για το μάτς κόντρα στον Αστέρα αλλά και την συνέχεια με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο έκανε λόγο και ο Σίλβιο Προτό, τονίζοντας: «Όταν παίζεις για τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζεις για τη φανέλα, ήρθε πολύς κόσμος στην Τρίπολη και πάντα προσπαθείς να κερδίζεις τα ματς και για τον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω στο δεύτερο. Ήρθα το καλοκαίρι για να βοηθήσω τον Καπίνο, προσπάθησα να τον βοηθήσω όταν ήταν δύσκολα τα πράγματα για εκείνον. Δεν ξέρεις ποτέ αν θα χρειαστείς να παίξεις, είμαι εδώ και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο κάθε μέρα, έχεις μεγάλη ευθύνη όταν είσαι τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Προσπαθείς για το καλύτερο που μπορείς κάθε μέρα". 
Για το πρωτάθλημα και τη συνέχεια: «Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό, με ενδιαφέρει μόνο να νικήσω στο επόμενο παιχνίδι και στο επόμενο και στο επόμενο. Έτσι θα είμαστε πρωταθλητές. Είναι δύσκολο να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια αλλά το ίδιο δύσκολο είναι και για τους άλλους. Το πιο σημαντικό όμως είναι να τα δίνεις όλα, κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση».