Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κηφισιά με 3-2 αλλά το θέμα των τραυματισμών Σαφράνοβιτς και Σακόγλου, ανησυχεί τους ανθρώπους του ΤΑΠ.
Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας φύλο, οι δυο αθλητές βγήκαν εκτός ματς από το ξεκίνημα και ο Ρίτσι δεν είχε τις λύσεις που ήθελε. Ο Χάρης Σακόγλου που έχει τραυματιστεί στο γαστροκνήμιο, αναμένεται να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, ξεκινώντας θεραπεία άμεσα. Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, που είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση χθες, δε φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό, αν και κυρίως για προληπτικούς λόγους, είναι αρκετά πιθανό να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, η οποία είναι ουραγός της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς.

Βέβαια το θέμα του διαγωνίου είναι ένα πρόβλημα καθώς ο Ουσίκοφ δεν θα μπορεί να ενισχύσει πριν από τις 15 Ιανουαρίου την ομάδα, άρα πάλι θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος καθώς και ο Σακόγλου ειναι εκτός. Αλλωστε ο Νταιέλε Ρίτσι ήταν ξεκάθαρος μετά το μάτς στην ΑΘήνα:

«Αυτή την περίοδο δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προστέθηκαν τα προβλήματα των τραυματισμών του Σαφράνοβιτς και του Σακόγλου. Για τον πρώτο θεωρώ ότι σε 3-4 μέρες θα είναι καλά, ενώ για τον δεύτερο μπορεί να απαιτηθεί διάστημα αποθεραπείας μεγαλύτερο από δύο εβδομάδες στο γαστροκνήμιο. Η ομάδα δεν αγωνίζεται πλήρης. Θα ενισχυθεί με τον διαγώνιο και ίσως με έναν ακόμα παίκτη...».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τακουρίδης στάθηκε στην απόδοση του ΠΑΟΚ τα τελευταία παιχνίδια τονίζοντας:  " Η ομάδα δεν πρέπει να στέκεται σε καμία δικαιολογία, ούτε δύσκολης έδρας, ούτε απουσιών. Πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα και το ξέρουμε. Δεν αρκεί να μιλάμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε. Περιμένουμε και τις προσθήκες, αλλά δε σημαίνει ότι με αυτές θα έρθουν οι νίκες και το πρωτάθλημα από μόνες τους. Πρέπει να γίνει μία σκληρή δουλειά από όλους. Το δύσκολο ήταν να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή, διατηρήθηκε τρία χρόνια, αλλά το άγχος είναι μεγαλύτερο στις ομάδες που θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή. Είναι νωρίς να μιλάμε για το τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για εκείνες τις στιγμές".