ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Την... λέει σε όσους άνοιξαν τα καταστήματά τους στις 2 Ιανουαρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος

Ευχές με... πολλά υπονοούμενα έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε όσες επιχειρήσεις άνοιξαν στις 2 Ιανουαρίου 2018.


Με ανακοίνωσή του, αφού ευχαριστεί "θερμά το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων της Αγοράς της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου να παραμείνουν κλειστά, όπως συμβαίνει, κατ’ έθιμον, εδώ και πολλά χρόνια, στις 2 Ιανουαρίου", κάνει λόγο για "εξαίρεση «γνωστών και μη εξαιρετέων» επιχειρήσεων, μετρημένων στα δάχτυλα, οι οποίες, δυστυχώς, θεωρούν ότι είναι το Α και το Ω της αγοράς".

Και η ανακοίνωση του ΕΣΘ συνεχίζει:  "Αναρωτιόμαστε εάν οι  επιχειρήσεις αυτές, οι οποίες δεν τήρησαν την παραδοσιακά εθιμική αργία της 2 Ιανουαρίου, είδαν την καταναλωτική κίνηση και τον ανάλογο τζίρο, τον οποίο ευελπιστούσαν να έχουν την συγκεκριμένη ημέρα, εις βάρος των υπολοίπων επιχειρήσεων, οι οποίες παρέμειναν κλειστές. Οι εν λόγω επιχειρήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτός ο τόπος έχει ήθη και έθιμα, τα οποία επί σειρά ετών τηρούνται από τους Έλληνες επιχειρηματίες".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]