[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Την... λέει σε όσους άνοιξαν τα καταστήματά τους στις 2 Ιανουαρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος

Ευχές με... πολλά υπονοούμενα έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε όσες επιχειρήσεις άνοιξαν στις 2 Ιανουαρίου 2018.


Με ανακοίνωσή του, αφού ευχαριστεί "θερμά το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων της Αγοράς της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου να παραμείνουν κλειστά, όπως συμβαίνει, κατ’ έθιμον, εδώ και πολλά χρόνια, στις 2 Ιανουαρίου", κάνει λόγο για "εξαίρεση «γνωστών και μη εξαιρετέων» επιχειρήσεων, μετρημένων στα δάχτυλα, οι οποίες, δυστυχώς, θεωρούν ότι είναι το Α και το Ω της αγοράς".

Και η ανακοίνωση του ΕΣΘ συνεχίζει:  "Αναρωτιόμαστε εάν οι  επιχειρήσεις αυτές, οι οποίες δεν τήρησαν την παραδοσιακά εθιμική αργία της 2 Ιανουαρίου, είδαν την καταναλωτική κίνηση και τον ανάλογο τζίρο, τον οποίο ευελπιστούσαν να έχουν την συγκεκριμένη ημέρα, εις βάρος των υπολοίπων επιχειρήσεων, οι οποίες παρέμειναν κλειστές. Οι εν λόγω επιχειρήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτός ο τόπος έχει ήθη και έθιμα, τα οποία επί σειρά ετών τηρούνται από τους Έλληνες επιχειρηματίες".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]