Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Φριντρισχάφεν με 3-2 σετ και είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του το ματς αυτό και να κοιτάξει τον επόμενο αγώνα που είναι τη Δευτέρα με τον Παμβοχαικό στο Βραχάτι.
Για τον λόγο αυτό οι παίκτες δεν έχουν περιθώρια ξεκούρασης και έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους. Πάντως τώρα ξεκινα η καθοριστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ που θέλει να ανεβάσει και άλλο την απόδοση του, για να ειναι πανέτοιμος όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.
Το είπε άλλωστε και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μετά το τέλος του μάτς: «Τώρα είναι η πιο σημαντική περίοδος για εμάς. Τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ότι καλύτερο».
Η παρουσία του Ουσικοφ στο αρχικό σχήμα, έδωσε άλλη ισορροπία στη ομάδα και έδωσε και λύσεις στην επίθεση. Θα χρειαστεί όμως και αυτός και ο Κουμεντακης χρόνο για να μπορέσει να δέσει η ομάδα και να φτάσει στα επίπεδα που και η ίδια θέλει.
Ο Ρίτσι έδωσε μια νέα προοπτική στην ομάδα με την προσθήκη του Βούλγαρου διαγώνιου τονίζοντας: "Ο διαγώνιος ήρθε για να μας βοηθήσει, ξέρουμε τις τεχνικές του και τι δυνάμεις έχει. Μαζί με τον Κουμεντάκη, είναι δυο νέοι παίκτες, που θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν και να… δέσουν με την ομάδα, ξέρουμε σίγουρα τι μπορούν να μας προσφέρουν».
Οσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, οι ελπίδες δεν εχουν χαθεί αρκεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τα επομενα ματς στην εδρα του.