Παίζοντας με περισσότερο πάθος και θέληση ο Ηρακλής κέρδισε 3-2 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας σε ένα παιχνίδι που είχε δυο πρόσωπα, καθώς ο γηπεδούχος ήταν καλύτερος στα δυο πρώτα σετ, ενώ ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο τρίτο και τέταρτο αλλά ήταν πολύ κακός στο ται μπρέικ.
Ο "Δικέφαλος" παρουσίασε πολλά προβλήματα κυρίως στο τελείωμα τω φάσεων με τον Κουμεντάκη να είναι σε πολύ μέτρια επίπεδα, ενώ και ο Γκιόν και ο Σαφράνοβιτς δεν ήταν στα καλύτερα τους.

Η ομάδα του Ρίτσι, έχει και πάλι πολλά και δικαιολογημένα από τον διαιτητή Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς ο Ηρακλής κέρδισε το παιχνίδι δίκαια. Σαφώς η ήττα φέρνει αναταραχή στον ΠΑΟΚ, αλλά το γεγονός πώς μετά τις 15 Ιανουαρίου θα παίξει και ο Ουσίκοφ και ο κεντρικός ( ολα δείχνουν Λή) ηρεμούν την κατάσταση. Ο πρωταθλητής προβλημάτισε έντονα με την εικόνα του, ενώ ο Μαρτίνεζ Γκιόν ήταν κυρίαρχος στην επίθεση και πλέον υπάρχει θέμα με τις αλλαγές που έγιναν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Γεωργιάδη , που άφηνε να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο μπάλες από την εξέδρα, ενώ έδειξε προκλητικά κόκκινα κάρτα στον Βαλκίερς. Πολλα και συνεχόμενα τα λάθη τω παικτών του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Ηρακλή να ειναι πιο ψύχραιμοι και να κερδίζουν δίκαια το μάτς.

Τα σετ: 25-20, 25-19, 22-25, 21-25, 15-11

TA ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παναθηναικος - Ολυμπιακος 0-3
Νικη Αιγινιου- Ηρακλής Χαλκίδας 1-3
Παναχαική - Παμβοχαικός 0-3
Ηρακλης - ΠΑΟΚ 3-2
Κηφισιά - Εθνικός 1-3

ΣΗΜΕΡΑ

Εθνικός - Φοινικας Συρου 19. 00

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  33
ΠΑΟΚ 24
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 21
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 18 
ΗΡΑΚΛΗΣ 18
ΕΘΝΙΚΟΣ 16
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΟΥ 15
ΚΗΦΙΣΙΑ 14
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. 12
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 11
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2

*Εθνικός Αλεξ. και Φοίνικας Συρου, ΠΑΟΚ και Νικη Αιγινιου έχουν από ένα ματς λιγότερο