Οργή επικρατεί στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την στάση του Κώστα Γουργούμη ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκική Μπουρσα.
Το θέμα είναι κυρίως ηθικό, καθώς ο αθλητής όφειλε να ενημερώσει την διοίκηση και τον προπονητή του για την απόφαση του, και όχι να μάθει ο ΠΑΟΚ από άλλη πηγή την απόφαση του να μεταβεί στη Τουρκία.
Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε πώς ο παίκτης επιχείρησε να έρθει σε επαφή με την διοίκηση του ΑΣ μετά το αρχικό σοκ, άλλα δεν βρέθηκε λύση λόγω των απαιτήσεων του. 
Πλέον οι «ασπρόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να… τρέξουν για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Γουργούμης. Ο ΠΑΟΚ εχει περιθώριο έως τις 31 Ιανουαρίου για να αποκτήσει αλλοδαπό τερματοφύλακα, καθώς δεν προλάβαινε τον χρόνο για να κινηθεί για Ελληνα αθλητή. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τεχνικού  διευθυντή της ομάδας Γρηγορη Νατσιοπουλου στην arenapress: " Δεν ήταν καθόλου μα καθόλου σωστή η συμπεριφορά του Γουρμούμη και πάνω από όλα για λόγους ηθικής. Ο ΠΑΟΚ του έχει φερθεί άψογα, και έπρεπε να ενημερώσει την διοικηση του ΑΣ και τον προπονητή του. Όμως ουδείς αναντικατάστατος. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα βρούμε αντικαταστάτη του. Ήδη  ο κόουτς επιλέγει ανάμεσα από πολλούς όπου μας έχουν προτείνει".
Στα αγωνιστικά να πούμε πως ο ΠΑΟΚ παίζει νέο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στις 6 το απόγευμα με την ΧΑΝΘ, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά εκ νέου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.