ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οι... Ατομικότητες Με Σφυριά ανέλαβαν την ευθύνη επίθεσης σε σούπερ μάρκετΤην ευθύνη για την επίθεση σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανέλαβε η ομάδα "Ατομικότητες με Σφυριά", όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Στην ανακοίνωση δικαιολογούν την επίθεση λέγοντας ότι έγινε με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα Ιωάννινα μεταξύ μπράβων (χρυσαυγίτες) και... εργαζομένων».

Μάλιστα, για τους εργαζόμενους της επιχείρησης υπογραμμίζουν:  «Ας έχουν χαραγμένο βαθειά στη συνείδησή τούς οι εργαζόμενοι, το γεγονός ότι καθημερινά άνθρωποι λιμοκτονούν, ενώ οι ίδιοι πέτανε τόνους τροφίμων - καθημερινά - λόγω της πολιτικής της εταιρείας τους , ας μην επαναπαυθούν στην αιτιματική τους νίκη, η οποία μπορεί να είναι και επίπλαστη. Τίποτα δε κερδίζεται στα αστικά δικαστήρια, τα πάντα πρέπει να διεκδικούνται, με κάθε μέσο».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]