ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Υπουργός κατά Πρύτανη!


Απίστευτο! Ο υπουργός παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, εξέδωσε ανακοίνωση για τις καταστροφές των κουκουλοφόρων στο ΠΑΜΑΚ και, αφού καταδικάσει τη δράση των ταραξιών, αφήνει αιχμές κατά του πρύτανη του ιδρύματος Αχιλλέα Ζαπράνη!


Ο κ. Γαβρόγλου, χαρακτηρίζει τα επεισόδια "πράξη αντιδημοκρατική" και "απολύτως καταδικαστέα", αλλά παράλληλα προτρέπει τον πρύτανη να αναρωτηθεί γιατί «επί των ημερών του –και για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας γίνεται στόχος αντιδημοκρατικών και βίαιων επιθέσεων».

Ο υπουργός δεν άφησε επίσης ασχολίαστη την απόφαση της Συγκλήτου, κατά την οποία το Πανεπιστήμιο σημείωσε ότι «οι περιστάσεις και η ένταση της επιδρομής οδηγούν στη διαπίστωση επικίνδυνης κλιμάκωσης της βίας στα ΑΕΙ» (δείτε εδώ), κάνοντας λόγο για συστηματική δυσφύμιση.

"Ο κ. Ζαπράνης αντί να δυσφημεί συστηματικά τα δημόσια Πανεπιστήμια, θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να αναρωτηθεί γιατί επί των ημερών του –και για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας γίνεται στόχος αντιδημοκρατικών και βίαιων επιθέσεων. Ο Νόμος, τον οποίο κατηγορεί, δίνει στις διοικήσεις των Πανεπιστημίων συγκεκριμένες αρμοδιότητες για την προστασία των Ιδρυμάτων τους", λέει χαρακτηριστικά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]