[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Λάθος email δίνει η αστυνομία για το ηλεκτρονικό έγκλημα!


Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Η Ελληνική Αστυνομία, στην ιστοσελίδα της στο Ίντερνετ, δίνει λάθος email για να επικοινωνήσει κάποιος με την υπηρεσία κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος!


Αν κάποιος αναζητήσει στο Google πώς θα επικοινωνήσει με την Ελληνική Αστυνομία για να καταγγείλει ηλεκτρονικό έγκλημα, εμφανίζεται ο εξής ηλεκτρονικός σύνδεσμος:


Εκεί, στη βάση της ιστοσελίδας, ως email επικοινωνίας, εμφανίζεται το ccu@cybercrimeunti.gov.gr . Φυσικά, είναι λάθος! Το σωστό email είναι το ccu@cybercrimeunit.gov.gr  ! Ένας αναγραμματισμός στέλνει τον ενδιαφερόμενο σε ιστοσελίδα που δεν υπάρχει! Έτσι, όποιος αντιγράψει τον σύνδεσμο, ή πατήσει τον σύνδεσμο, μετά από λίγο λαμβάνει, στο email του, την εξής ειδοποίηση:Πάντως, τα τηλέφωνα και οι γραμμές έκτακτης ανάγκης λειτουργούν κανονικά και ο πολίτης που θέλει να πάρει πληροφορίες, ή να κάνει καταγγελία, εξυπηρετείται σε χρόνο ρεκόρ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]