Φούλ επίθεση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κατά του Παντελή Ταρνατώρου

Σκληρή ανακοίνωσε εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, με την οποία επιτίθεται κατά του προέδρου της Λίγκα (ΕΣΑΠ) Παντελή Ταρνατώρο και τις ενέργειες του, με φόντο τον Ολυμπιακό. Αυτούσια η ανακοίωση των πρωταθλητών."Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., Παντελής Ταρνατώρος, φρόντισε να μας υπενθυμίσει ότι ανά πάσα στιγμή είναι ικανός να προχωρήσει σε πράξεις και ενέργειες που προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Ο ίδιος πρόεδρος ο οποίος το μεσημέρι παρουσίαζε σε συνέντευξη Τύπου το Final 4 του League Cup στην Κύπρο και μετά από δύο ώρες η Κυπριακή κυβέρνηση «ακύρωνε» τη διοργάνωση, ο ίδιος πρόεδρος ο οποίος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα μίας και μόνο ομάδας, του Ολυμπιακού του οποίου είναι μέλος, αποφάσιζε με τις γνωστές διαδικασίες την αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Με έκπληξη διαβάσαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος προς την Ε.Ο.ΠΕ. και η οποία κοινοποιείται και στην C.E.V. με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού για το Challenge Cup. Κι η έκπληξη μας μετατράπηκε σε οργή όχι τόσο για το περιεχόμενο, αλλά για το γεγονός ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε για την συγκεκριμένη ενέργεια.

Αν η Ε.Σ.Α.Π. ήταν επιχείρηση του κ. Ταρνατώρου, δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όμως δυστυχώς γι’ αυτόν δεν είναι και κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι πρόεδρος και των 12 ομάδων και η Ε.Σ.Α.Π. δεν μπορεί να λειτουργεί ως άτυπο γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού.

Κυρίως όμως θα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί δεν είδαμε ανάλογη ευαισθησία από τον κ. Ταρνατώρο όταν προ διετίας στο κλειστό του Ρέντη, οι οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του τότε αθλητή μας Χαβιέ Χιμένεθ. Ούτε φυσικά στο παρελθόν όταν είχαν γίνει ανάλογες καταγγελίες από άλλους αθλητές (Αγκάμεζ, Ναγκά).

Αν όντως ο Ολυμπιακός έχει πέσει θύμα σκευωρίας δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα να σταθούμε στο πλευρό του και να καταγγείλουμε αυτούς που θέλουν το κακό του ελληνικού βόλεϊ. Αρκεί ο κ. Ταρνατώρος να είχε ενημερώσει ως όφειλε, όχι μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά όλα τα μέλη του συνεταιρισμού.

Για πολλοστή φορά όμως ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και συμφέρον, αλλά λειτουργεί με μοναδικό κριτήριο το προσωπικό του συμφέρον, αλλά και του Ολυμπιακού.

Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ

Σχόλια