[Εκλογές][bsummary]

Γεμάτη η ΧΑΝΘ για τη συναυλία της ΚΟΘΠαρουσία πλήθους κόσμου, των τοπικών αρχόντων της Θεσσαλονίκης και εκπροσώπων μη κυβερνητικών οργανώσεων πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της ΧΑΝΘ με τη συμμετοχή της ΚΟΘ.


Η συναυλία λαμβάνει χώρα και φέτος στο κλειστό γήπεδο μπασκετ «Μίμης Τσικίνας» ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο ταμείο υποτροφιών της ΧΑΝΘ.Ανάμεσα στους παρευρισκομένους είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Αγγελίδου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας και ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]