[Εκλογές][bsummary]

Αποδοκίμασαν τον Τσίπρα στο ΥΜΑΘΑποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έξω από το Διοικητήριο, όπου στεγάζεται το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης! Οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ περίμεναν να τους συναντήσει κάτι που δεν έγινε και αυτό αποτέλεσε αφορμή για αποδοκιμασίες.Την ώρα που ο πρωθυπουργός (γύρω στις 9) αποχωρούσε από το Διοικητήριο, όπου στεγάζεται το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι από τους συμβασιούχους, με έναν τηλεβόα, του φώναζαν "Ντροπή σου Τσίπρα! Σαν τον κλέφτη φεύγεις"! Άλλοι γιουχάιζαν και όλοι μαζί φώναζαν το σύνθημα "πάρτε πίσω τις απολύσεις"!


Νωρίτερα, πάντως, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ και υποσχέθηκε πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα τους και θα έχουν πληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]