[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Αντί να ακούσουν τα κάλαντα άκουσαν... "ακίνητοι ληστεία"!Όταν άνοιξε η πόρτα της πιτσαρίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος, που είδαν τον 33χρονο αλλοδαπό να μπαίνει στο κατάστημα, πίστευαν ότι θα τους πει τα κάλαντα. Αυτός, όμως, τους είπε να καθίσουν ακίνητοι για να τους... ληστέψει!


Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί, σε πιτσαρία της Νεάπολης. Ο 33χρονος κρατούσε μαχαίρι κι απείλησε πρώτα τον υπάλληλο κι έπειτα τον ιδιοκτήτη. Ο δεύτερος είχε προλάβει να ειδοποιήσει την αστυνομία και, με τον υπάλληλό του, όρμησαν στον δράστη.

Αποδείχτηκε, όμως, ότι αυτή η σκέψη ήταν απερίσκεπτη, αφού ο 33χρονος δε δίστασε να τους τραυματίσει ελαφρά στα χέρια, με το μαχαίρι που κρατούσε, για να γλιτώσει. Μάλιστα, με το που έφθασαν στον τόπο της ληστείας αστυνομικοί της Ασφάλειας, όρμησε και σ αυτούς!

Τελικά, ο 33χρονος συνελήφθη, μετά από πάλη. Οδηγήθηκε στο τμήμα όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία κι από εκεί στον εισαγγελέα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]