Τον δεύτερο του αγώνα στο πλαίσιο του CEV Champions League δίνει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στην Άγκυρα, την Halkbank Ankara (16.30).
Ο "Δικέφαλος" ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μοναδικό ερωτηματικό τον Γκόμεζ, ενώ την πρώτη του εμφάνιση στο Champions league θα κάνει και ο Κουμεντάκης. Για τον Γκόμεζ, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αν θα ξεκινήσει ή αν θα παίξει ως αλλαγή όταν το κρίνει ο προπονητής του. Οι δυο ομάδες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στην πρώτη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ με 3-2 από τη Σασταμάλα και η Χάλκπμανκ με 3-1 από την Φριντρισχάφεν.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ως κυπελλούχος, καθώς επικράτησε με 3-2 της Μάλιγιε στον τελικό κυπέλλου Τουρκίας.
Οι παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι θα κάνουν ενα χαλάρωμα σήμερα το πρωί στο Baskent Sports Hall, οπου θα διεξαχθεί και ο αγώνας. Με τον αγώνα αυτόν, κλείνει το δύσκολο πρόγραμμα των Πρωταθλητών σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2017, και η ομάδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη όπου ακολουθούν οι μέρες των εορτών και ξεκούρασης για τους παίκτες. Διαιτητές της συνάντησης ειναι οι : KURTISS Salvis (LAT) και PASHKEVICH Alexey (RUS)

* Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γερμανική Φριντριχσχάφεν νίκησε στην Φινλανδία την Σασταμάλα με 3-0 ( 22-2, 1-2, 15-25) και πέτυχαν την δεύτερη τους νίκη στον όμιλο. Ετσι η βαθμολογία στον ομιλο εχει ως εξης:

1. Φριντριχσχάφεν 6
2. Σασταμάλα 2
3. ΠΑΟΚ 1 (1 ματς)
4. Χάλκαμπανκ Άνκαρα 0 (1 ματς)