Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε πολύ σκληρός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, που χρειάστηκε να περιμένει 63' αγώνα για να δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννίκογλου.Με την νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός εκμεταλεύτηκε την γκέλα της ΑΕΚ και κάνει γιορτές μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League. Η αλήθεια βέβαια είναι πώς οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, απείλησαν αλλά έως το 63' το ματς ήταν κολλημένο στο 0-0. Τότε, σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μάριν με ατομική ενέργεια και φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το γκολ έκρινε το παιχνίδι. Συμπερασματικά το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε με τρία σέντερ μπακ και μοιραία η ομάδα του Λεμονή δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα, παρά τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και την κατοχή μπάλας. Φλύαρη υπεροχή, δηλαδή για τους γηπεδούχους. Στο 73' ο βοηθός διαιτητής δεν είδε πως η μπάλα, μετά από σουτ του Ανσαριφάρντ και την πρόσκρουση της στο οριζόντιο δοκάρι, πέρασε εμφανώς την γραμμή του τέρματος!

Ολυμπιακός : Προτό, Ομάρ, Ένχελς, Σισέ (88' Ζιλέ), Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (56' Πάρντο), Οτζίτζα, Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (74' Τζούρτζεβιτς).

ΠΑΣ : Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (83' Βιντάλ), Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Μανθάτης (88' Νικολιάς), Αποστολόπουλος, Χαλκιαδάκης (78' Μπετρά), Μπέριος.