Η κατρακύλα του Παναθηναϊκού δεν έχει τέλος, καθώς γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 20 αγώνες στη Λεωφόρο από τον Πανιώνιο με 1-0 σκορ, και πλέον όλο και υποχωρεί στον βαθμολογικό πίνακα. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος υπέστη μια ήττα ύστερα από μια πολύ κακή αγωνιστική εικόνα. 
 Ξόδεψε ένα ολόκληρο ημίχρονο, προσπάθησε να βρει ρυθμό στο β' όμως και πάλι τα πράγματα δεν του έβγαιναν με τίποτα. Πολλά λάθη, ελάχιστα τρεξίματα και σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα του Πανιωνίου, η νίκη έγειρε στους Νεοσμυρνιώτες. γράφτηκε η ιστορία αυτού του ματς. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος αλλά δέχτηκαν ένα γκολ το οποίο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν δείχνοντας ότι στην επίθεση υπάρχει μεγάλο θέμα για το τριφύλλι.

Η «χρυσή αλλαγή» του Μιχάλη Γρηγορίου, Φιορίν Ντουρμισάι, σκόραρε 12 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (73΄), βάζοντας την υπογραφή του στο σπουδαίο «διπλό», που πέτυχαν οι κυανέρυθροι. Ο Παναθηναικός δείχνει παρατημένος απο ολους και κανείς δεν γνωρίζει τι θα ίνει την επομένη, μια που ποδοσφαιριστές εχουν να λαμβάνουν χρήματα και απειλούν με προσφυγες. Και ολα αυτα μια εβδομάδα πριν το μάτς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ολα τα υπόλοιπα για το μα΄τς περνούν σε δευτερη μοίρα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Άλτμαν και Μολίνς για τους γηπεδούχους. Καλη η διαιτησία του Θανάση Τζήλου.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Σιλά (46' Ρέις), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (46' Χίλιεμαρκ), Καμπέσας (69' Εμμανουηλίδης), Άλτμαν, Μολίνς

Πανιώνιος: Κότνικ, Χατζησαφί, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (84' Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ (61' Ντουρμισάι)