Εν αναμονή του Ντανιέλε Ριτσι κινούνται όλοι στον ΠΑΟΚ.
Ο Ιταλός πολυνίκης προπονητής αναμένεται το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, για να ξεκινήσει την δική του εποχή στον πρωταθλητή Ελλάδος. Τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ θα περιμένουν οι άνθρωποι της διοίκησης και απο το αεροδρόμιο θα μεταβεί στο "Παλατάκι".
Την Πέμπτη ο Ντανιέλε Ρίτσι θα κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους αθλητές του ενώ φυσικά θα  κάνει την πρώτη του προπόνηση. Στα καθαρά αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, η οποία είναι και ανεβασμένη μετά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, πολύ δε περισσότερο μετά τα όσα συνέβησαν στο θέμα Ελγκέτα.
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Δευτέρα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαική. Ο Ρίτσι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ Η άφιξη του Ιταλού κόουτς είναι σαφώς το γεγονός στο γίγνεσθαι του βόλεϊ, καθώς έχει τεράστια εμπειρία, θεωρείται φιλόσοφος του αθλήματος και έπαιζε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο με τις ομάδες που προπονούσε.
Σε δηλώσεις του από την Ιταλία ο κ. Ρίτσι στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας τονίζοντας: « Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι ότι όσο είμαι στην ομάδα θα την βοηθάω για να γίνεται ολοένα και καλύτερη και θα δουλεύω κάθε μέρα με τους παίκτες, το σταφ και τη διοίκηση γι’ αυτό.
Αν καταφέρουμε να πάρουμε τίτλους η ικανοποίηση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Από την πλευρά μου θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να τα καταφέρουμε και περιμένω να βοηθήσουν κι αυτοί την ομάαδα και τη διοίκηση για να πετύχουμε το στόχο μας.
Έχοντας δουλέψει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό τώρα ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κι αυτό ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να το πετύχει κάποιος, αλλά όπως σας είπα και πριν, είμαι γεμάτος ενθουσιασμό και όρεξη για αυτή τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου.»