Ποιος είδε τον Λεμονή και δεν φοβήθηκε. Ο Ελληνας τεχνικός τα έψαλε στους παίκτες του, οι οποίοι σε κάποιο σημείο της προπόνησης επέδειξαν χαλαρότητα, και αυτό ήταν που ενόχλησε τον Έλληνα τεχνικό.
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό και αμέσως μετά έχει την κρίσιμη αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. «Μας περιμένουν πολύ σύντομα δύσκολα και κρίσιμα ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο, ενώ ακολουθεί αμέσως μετά και η Σπόρτινγκ. Δεν θέλω να βλέπω χαλαρότητα. Θέλω να προσπαθείτε στην προπόνηση και να υπάρχει ένταση, γιατί μας περιμένουν δύσκολα ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι» ειπε χαρακτηριστικά. Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Λεβαδειακό αύριο Παρασκευή.
Να αναφέρουμε τέλος πως Τουρκικά δημοσιεύματα φέρνουν ξανά τον Κώστα Φορτούνη στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Τουρκίας Μπεσίκτας, ως αντικαταστάτη του διεθνή Τούρκου μέσου, Ογκουζάν Οζιακουπ. Αυτό υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα ajansbesiktas.com που υπογραμμίζει πως ο Σενιόλ Γκιουνές βλέπει στο πρόσωπο του Ελληνα άσσου την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις του Οζιακούπ με την Μπεσίκτας, οδηγηθούν σε ναυάγιο.