Η επανέναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, φέρνει τον Τάκη Λεμονή σε σκέψεις αναφορικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει καθώς δεν είναι μόνο ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, αλλά είναι και ο... τελικός με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία. 

Ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μοχάμεντ Μπεν. Ο Αφρικανός επιθετικός δεν αγωνίστηκε στο σαββατιάτικο φιλικό με την ομάδα Νέων καθώς ο Χρήστος Θέος έκρινε πως θα ήταν καλύτερο ο παίκτης να ακολουθήσει ένα ειδικό τριήμερο πρόγραμμα προτού τον υπολογίζει εκ νέου ο Έλληνας τεχνικός.
Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος από τις Κομόρες θα παίξει κόντρα στον Λεβαδειακό, μαζί με Σεμπά, Φορτούνη και Ανσαριφάρντ. Δεν αποκλείεται πάντως να παίξει και απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στον «τελικό» της 5ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champions League που θα κρίνει την 3η θέση στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.
Τέλος σοβαρές σκέψεις για επιστροφή του Μανώλη Σιώπη, από την τεχνική ηγεσία. Όμως για να επιστρέψει ο Σιώπης στο Καραΐσκάκη θα πρέπει να δώσει την συγκατάβαση του και ο Πανιώνιος. Οριστική απόφαση θα ληφθεί το επόμενο διάστημα.