ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συλλαλητήριο κατά της πώλησης της ΔΕΗ
Σε συλλαλητήριο, στις 5 μ.μ. της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, με αίτημα να μην πωληθεί το 40% της ΔΕΗ, προχωρούν εκπρόσωποι των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης.


Χθες, κατά τη διάρκεια θυελλώδους συνέλευσης του Συντονιστικού Οργάνου Αγώνα Φλώρινας, κατά την οποία δεν έλειψαν οι λεκτικές αντεγκλήσεις, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κοινό συντονιστικό όργανο αγώνα, με συμμετοχή εκπροσώπων από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΠΕ Αρκαδίας. 

Αντίστοιχη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί και στη Μεγαλόπολη, ενώ σχεδιάζεται κοινό συλλαλητήριο και στην Αθήνα, με συμμετοχή της ΓΕΝΟΠ, της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, των Δήμων, Φλώρινας Κοζάνης, Αρκαδίας και φορέων των δύο λιγνιτικών περιοχών που πλήττονται από την πώληση των λιγνιτικών μονάδων  της ΔΕΗ. βρίσκει σύμφωνους την πλειοψηφία των εκπροσώπων των φορέων. 

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης, τόνισε: "Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι μακρύς". 

"Προσκλητήριο αγώνα", απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης. 

Ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ανέφερε ότι "όσοι μετέχουμε σε αυτή την επιτροπή είμαστε στην ίδια πλευρά και θα αγωνιστούμε να ματαιώσουμε την αποεπένδυση της ΔΕΗ που δεν είναι και μνημονιακή υποχρέωση". 

Ο βουλευτής Μίμης Δημητριάδης από την Κοζάνη, δήλωσε ότι "πολιτικά είμαστε απέναντι στο σενάριο της αποεπένδυσης". 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]