Χωρίς να συναντήσει καμιά αντίσταση από την Αλοΐζιανς, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 39-15, και πέρασε πανηγυρικά ( με δυο νίκες ) στους 32 του Challenge Cup.
Η ομάδα του Σειρεκίδη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Δούκα. Πλεόν στον επόμενο γυρο ο “Δικέφαλος” θα βρεί την τουρκική Γκέζτεπε με τα δύο ματς να διεξάγονται στις 18-19 και 25-26 Νοεμβρίου. Μια ομάδα που ει ναι πάρα πολύ ισχυρή και η οποία εχει μεγάλη παραδοση στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Απόλυτα ικανοποιημένος ηταν ο κόουτς της ομάδας Στέλιος Σειρεκίδης, που στάθηκε στην δύσκολη συνέχεια της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή είχαμε την δυνατότητα να δούμε την ετοιμότητα όλων των παικτών. Ήταν μια καλή ευκαιρία για μας να κάνουμε ένα καλό ροτέισον καθώς έχουμε το μυαλό μας στη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θεωρώ ότι στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ περιμέναμε ένα πιο επιθετικό παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα και δείχνουν και το μέταλλο και τη δυσκολία πρωταθλήματος. Όλες οι ανταγωνίστριες ομάδες ανεβάζουν το επίπεδο και πρέπει να ανταποκριθούμε και μεις για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».