ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Απόφαση για Νέα Τούμπα!


Το πρωί της Τρίτης διεξήχθη η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αποφασίστηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας να αυξηθεί κατά 15 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να βάλει αυτό το ποσό από την τσέπη του.
Παράλληλα, έγιναν ερωτήσεις για διάφορα θέματα της ομάδας, όπως και για το νέο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης, σημείωσε πως: «Το θέμα του γηπέδου είναι σε αυτά που μας απασχολούν και συνεχίζουμε και μελετάμε. Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Καυτατζόγλειο. Στους επόμενους 4-5 μήνες θα πρέπει να έχουμε αποφασίσει αν θα χρειαστεί να συμβεί αυτό. Για την ώρα δε μας απασχολεί το θέμα του μουσείου, το οποίο ίσως θα μπορούσε να γίνει στο νέο γήπεδο».

Επίσης, ζητήθηκε η μετοχική σύνθεση της εταιρείας «Dimera» και επεξήγηση για το ομολογιακό δάνειο εταιρείας συμφερόντων Σαββίδη προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και πότε θα δοθούν οι τίτλοι μετοχών στους μικρομετόχους.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου διευκρίνισε ότι μόνο μέλη της οικογενείας Σαββίδη αποτελούν τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας «Dimera». Μάλιστα, τόνισε πως η συγκεκριμένη ταμειακή διευκόλυνση εταιρείας του μεγαλομετόχου, ο οποίος έχει βάλει ήδη σχεδόν 80 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, επιλέχτηκε για τεχνικούς λόγους και μπορεί να μετοχοποιηθεί ανά πάσα στιγμή μέχρι το 2021 (όταν και λήγει το ομολογιακό δάνειο).

Υπογράμμισε πως οι τίτλοι μετοχών είναι πάνω από 14 χιλιάδες και πως συνεχίζεται η διαδικασία υπογραφής τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]