Χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο λίγκ- Καπ, όπου ως γνωστόν θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στην πρεμιέρα στο γήπεδο του Αιγινιακού.
Ο Χόρχε Ελγκέτα βλέπει τους παίκτες του να διακατέχονται από την θέληση συνεχούς βελτίωσης, καθώς φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα στην προσπάθεια υπεράσπισης του πρωταθλήματος. Μάλιστα η μετάθεση της έναρξης ίσως λειτουργεί και θετικά για την ομάδα και την
Στο μεταξύ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος ο Γιάννης Τακουρίδης στάθηκε στην δίψα των αθλητών αλλά και στην συνεχή βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα. Μεταξύ των άλλων είπε: “ Στα φιλικά η εικόνα βελτιώθηκε, από το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε μέχρι το τουρνουά της Σύρου που ήταν και το τελευταίο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η έναρξη του πρωταθλήματος, μετατίθεται μια εβδομάδα αργότερα. Αυτό είναι κάτι που ίσως το χρειαζόμασταν διότι μας δίνει παραπάνω χρόνο για να είμαστε έτοιμοι. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Τα νέα παιδιά δέθηκαν αρκετά γρήγορα με όσους ήμασταν ήδη στην ομάδα. Στόχος είναι να παραμείνουμε έτσι και να προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.