[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο Καυτατζογλειο ο ΠΑΟΚ, ολοταχώς για την νέα ΤούμπαΑντίστροφα φαίνεται πως αρχίζει να μετράει το πλάνο για την νέα Τούμπα. Σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή με θέμα το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Σε αυτή συζητήθηκαν τα πάντα σχετικά με το θέμα και οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να αρχίσει το όνειρο των φίλων της ομάδας να παίρνει σάρκα και οστά.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και αποφασίστηκε να αρχίσουν οι διαδικασίες για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες με τις άδειες και τις άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Φυσικά και η σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι το νέο γήπεδο να ανεγερθεί στον χώρο που βρίσκεται τώρα η Τούμπα. Το ιδανικό σενάριο των υπεύθυνων της ομάδας είναι να αρχίσουν οι εργασίες για το γήπεδο και η ομάδα να μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο Καυτανζόγλειο για να δίνει εκεί τους αγώνες της.

Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο για όλους στον ΠΑΟΚ αλλά, εάν θα γίνει πραγματικότητα θα διαπιστωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

http://www.sport-fm.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]