Ο ΠΑΟΚ φανερώνοντας τις γνωστές αδυναμίες του, δεν κέρδισε ούτε στην Λάρισα, και πέταξε άλλους δυο βαθμούς, συνεχίζοντας να χάνει εδαφος. Ο "Δικέφαλος" έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, που τα έκανε μαντάρα.
Φυσικά και δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός της κακής αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ. Μια ομάδα εκατομμυρίων που ψάχνεται ακόμη και που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για να δημιουργηθεί. Φυσικά και έχει ευθύνη και ο Λουτσέσκου. Τράβηξε πίσω χωρίς κανένα λόγο την ομάδα μετά το 60' και το πλήρωσε. Όποιος παίζει με την φωτιά καίγεται. Το βασικό ερώτημα όμως, κοιτώντας τα έξη παιχνίδια έως τώρα του πρωταθλήματος ειναι άλλο. Η παραδοχή πως η ΕΠΟ δεν άλλαξε τίποτε, δε αμφισβητείται.

Ας μου πει κάποιος ότι δεν αισθάνεται στο ίδιο έργο θεατής. Ότι δεν νιώθει ότι ξαναζεί τα ίδια πράγματα και το μόνο που άλλαξε είναι τα πρόσωπα, καθώς οι διαιτησίες συνεχίζουν να είναι κακές και πάντα εις βάρος του ΠΑΟΚ. Πέναλτι μάρς που δεν δίνεται πάνω στον Μάτος, οφσάιντ που δεν υπάρχουν, κάρτες που είναι παρατραβηγμένες (στις περιπτώσεις του Μαουρίτσιο και του Ζαμπράνοκαι) αποβολή που μόνο στην φαντασία του διαιτητή υπάρχει. Και ο ΠΑΟΚ τι κάνει για όλα αυτό; Απολύτως τίποτε. Λόγια και ξανά λόγια και ανακοινώσεις. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει επισήμως από τη ΠΑΕ για ρήξη, για σύγκρουση, για αναλγησία της διαιτησίας, και άλλες τέτοιες ανόητες προσεγγίσεις που είναι πλέον για γέλια και για κλάματα καθώς δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΕ.

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως αν αυτή η διαιτησία, όπως του στην Λάρισα, γινόταν σε αγώνα της ΑΕΚ δεν θα είχε "καρατομηθεί" ο συγκεκριμένος διαιτητής;

Το παραμύθι ομως με τις ανακοινώσεις πρέπει να τελειώνει γιατί απλά δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Μα κανένα. Ο κόσμος δεν τα χάφτει πλέον αυτά, κουράστηκε απο την επανάληψη. Θέλει έργα και αντίδραση εδώ και τώρα.

Όλο αυτό το θεατρικό έργο που παίζεται κάθε φορά που η ομάδα αδικείται και αντιμετωπίζεται ως η τελευταία , εδώ και τώρα πρέπει να τελειώσει. Αφενός διότι υποτιμάτε η νοημοσύνη του κόσμου κι αφετέρου διότι το έχουν κουράσει το ζήτημα. Όλοι τους. Και κυρίως η ΠΑΕ. Πάντα οι κακοί κάποια στιγμή φεύγουν τοσος ντόρος εγινε για την αλλαγή της ΕΠΟ), χωρίς όμως να αλλάξει απολύτως τίποτα. ... Το ερώτημα, τουλάχιστον το προσωπικό, είναι ένα: Έγινε η ΕΠΟ καλύτερη;;

Χειρότερο, ίσως από τον λογαριασμό που καλείται να πληρώσει κάθε φορά ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι αυτό το κακοστημένο διαιτητικό παιχνίδι. Δεν πάει άλλο με τις συζητήσεις που επιδεινώνουν την κατάσταση και κυρίως την ψυχολογία του οπαδού του ΠΑΟΚ. Και επιτέλους ο Ιβάν Σαββίδης, πρέπει να καταλάβει, πώς αν δεν σπάσει αυγά, ομελέτα δεν κάνει.

ΣΣ1

Το κερασάκι στην τούρτα: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, γνωστός δικηγόρος, άνθρωπο της "καλής κοινωνίας", φτύνει αντίπαλο ποδοσφαιριστή! Τον Ελ Καντουρί, που διαμαρτύρονταν έντονα, για την αντιμετώπιση, στον πάγκο της Λάρισας! Ντροπή. Σε μια σοβαρή χώρα με εντολή του υφυπουργού και της ΕΕΑ θα αποτελούσε ήδη παρελθόν.

ΣΣ2

Ιβάν, ίδιο το έργο, άλλοι οι πρωταγωνιστές....

ΣΣ3

Θα ήθελα να γνωρίζω για ποιον λόγο πληρώνονται αδρά οι κύριοι Τεβεκέλης και Σαιραιδάρης, που έχουν αναλάβει το κομμάτι της διαιτησίας. Προφανώς για να μιλούν στα ραδιόφωνα. Έως εκεί...

ΣΣ4

Όλα αυτά δεν αλλάζουν τον τίτλο που θα μπορούσαμε να βάλουμε για το μάτς: Πρώτα από όλα για την γκέλα φταίει ο ΠΑΟΚ..