Χαμόγελα και πανηγυρισμοί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τον οποίο και δεν περίμεναν τόσο χάλια.
Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη

Ο τρόπος που πανηγύρισαν όλοι με το τέλος του αγώνα, δείχνει πώς φοβόντουσαν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Άλλωστε και οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή, είναι χαρακτηριστικές για τον βαθμό δυσκολίας του ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και δεν ήταν μόνο αυτός , καθώς και ο Κώστας Φορτούνης, στάθηκε στο ματς. Είναι δε δείγμα του πόσο πανηγύρισαν οι Πειραιώτες , που ο κατά τύχη σκόρερ του ματς, Μπιόρν Ένγκελς, το πρωί της Δευτέρας, ανέβασε στο Ιστανγκραμ την φωτογραφία που πανηγυρίζει ο ίδιος, γράφοντας ως λεζάντα: «Καλημέρα. Έτσι ξύπνησα σήμερα». Όλα αυτά φανερώνουν το πόσο φοβόντουσαν τον ΠΑΟΚ, και πόσο δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν. Μάλιστα με δηλώσεις του ο Λεονάρντο Κούτρης στάθηκε στο πώς προετοιμάστηκε η ομάδα του για να αντιμετωπίσει τους ποιοτικούς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες ειδικά μεσοεπιθετικά, καταφέραμε με ομαδική δουλειά να κλείσουμε τους χώρους ειδικά σε Μακ και Βιεϊρίνια, θέλαμε να τους περιορίσουμε, να μην τους δώσουμε μέτρα και πιστεύω τα καταφέραμε».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο όριο της τιμωρίας της έδρας του με μία έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών λόγω των πυρσών που άναψαν οι οπαδοί του, αλλά και λόγω του υβριστικού πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη όπως και για τις διακοπές που προβλήθηκαν με την ανάρτησή του.

Στο μεταξύ σε άλλο γήπεδο από αυτό που είχε αρχικά οριστεί θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό ο Αχαρναϊκός, για το ματς των ομίλων του Κυπέλλου αύριο. Η ομάδα των Αχαρνών δεν θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα, αλλά θα υποδεχτεί ως τυπικά γηπεδούχος τους «ερυθρόλευκους» στο γήπεδο του Ιωνικού, στη Νίκαια, όπως φαίνεται και στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ΕΠΟ.