Μετά την ομιλία του Πάνου Καμμένου ο οποίος έκανε προσωπική αναφορά στη Ντόρα Μπακογιάννη
και στις σχέσεις της με τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη, η βουλευτής της ΝΔ πήρε τον λόγο χαρακτηρίζοντας τον τζάμπα μάγκα που κρύβεται πίσω από τις φούστες του Αλέξη Τσίπρα.
Η πρώην υπουργός συνέχισε λέγοντας: «Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι είμαι φίλη του κ. Μαρινάκη. Με έχει παντρέψει και έχω βάλει λάδι στο γιό του. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά επειδή εγώ θυμάμαι τις εξαιρετικές σχέσεις Καμμένου Μαρινάκη. Είχα κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη αλλά ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν είχε αυτού του είδους την κουμπαριά, τον επισκέπτετο στο γραφείο του. Και όταν βρισκόσασταν σε αδυναμία, στέλνατε και την σύζυγο. Στη ζωή αυτή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.»

Επίσης, σε αυστηρό ύφος, τόνισε: «Και επειδή τα νταηλίκια καλό είναι να μπορεί να τα υποστηρίξει κανείς. Αν έχετε στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία, αυτό που είπατε από το έδρανο θα το πείτε και από εκεί».

«Πρόσεξε πού έχεις κρύψει τα λεφτά...», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολιάσε το θέμα με το πόθεν έσχες της πρώην υπουργού.

«Εμένα δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα του κ. Καμμένου» είπε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Έχω την υποχρέωση να ρωτήσω, όταν βγήκε το θέμα με το πόθεν έσχες προσήλθα σε αυτή τη Βουλή και ζήτησα από τους συναδέλφους έναν-έναν να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Κι επειδή ο Μανόλης Γλέζος ζει, σας λέω ότι με ρώτησε, είσαι σίγουρη ότι θέλεις να ψηφίσουμε για την άρση της ασυλίας μου; Και πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκα πανηγυρικά και όχι μπήκε στο αρχείο κ. Καμμένε».

«Εσείς λοιπόν προσέξτε κ. Καμμένε γιατί εμένα με έχουν ψάξει άνθρωποι άλλου επιπέδου. Σας διαβεβαιώ ότι μετά το Βουκουρέστι με έψαξαν άνθρωποι άλλου επιπέδου... Εσύ πρόσεξε πού έχεις κρύψει τα λεφτά...» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο αλλά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν ανταπάντησε.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/