ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έτρεξε χωρίς τερματισμό ο Γιώργος Καπουτζίδης
Από το πρωί της Παρασκευής, δεύτερης ημέρας του Υπερμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, χιλιάδες δρομείς έτρεχαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό, καλύπτοντας χιλιόμετρα και προσφέροντας χρήματα σε ιδρύματα για το παιδί.


Μεταξύ τους ο κορυφαίος σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, που είναι πρεσβευτής του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει και αυτός. Φόρεσε τα αθλητικά του και γύρισε πολλές φορές την κυκλική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου, ενώ έδωσε και την εκκίνηση στον αγώνα των 24 ωρών που έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και γίνεται παράλληλα με τον αγώνα των 50 ωρών.

Από το πρωϊ, μικροί και μεγάλοι, παιδιά, οικογένειες, μητέρες με καροτσάκια αλλά και δρομείς κάλυψαν πολλά χιλιόμετρα και πάνε να δημιουργήσουν ρεκόρ στην ιστορία του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», καθώς με τη συμπλήρωση του μισού αγώνα, όλοι οι μετέχοντες κατέγραψαν 13.500 χλμ. που σημαίνει ότι ως τώρα 6750 ευρώ θα πάνε για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων «Φίλοι Μέριμνας», «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσκοκομείου» και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Παράλληλα με τον αγώνα, υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα και την Παρασκευή μουσική έπαιξαν οι dj Sotiriς Klisiariς, Χρήστος Σταματόπουλος, ενώ live εμφανίσεις έκαναν το συγκρότημα κρουστών Batala Salonica αλλά και οι εξαιρετικοί The Gang.

Η αυλαία του 4ου Τρέξε Χωρίς Τερματισμό θα πέσει το Σάββατο στις 20.00, με τη λήξη και την απονομή των επάθλων στους νικητές! Παράλληλα θα ανακοινωθεί το ποσό που θα πάει στα δύο ιδρύματα και στο Ολοι Μαζί Μπορούμε.

Ο αγώνας διεξάγεται χάρη στη μεγάλη υποστήριξη και δραστηριοποίηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ίδιου του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα αλλά και του Δήμου Θεσσαλονίκης μέσω του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του Γιώργου Δημαρέλου, Αντιδημάρχου Εκπαίδευσης και Αθλητισμού.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στο ρόλο και την ανιδιοτελή προσφορά των πρεσβευτών του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, του προπονητή του Αρη Παναγιώτη Γιαννάκη καθώς και στην ενεργή συμμετοχή του ηθοποιού και σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη, που όχι μόνο θα παρουσιάσει τις εκδηλώσεις, αλλά θα τρέξει και αυτός προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]